Manchesterunitedbiljetter.se

Legendariskt lag

Manchester United har flest fotbollsfans i världen. Och de är även Englands mest framgångsrika lag. De förknippas med storspelare som David Beckham, Christiano Ronaldo och vår egen Zlatan.

Manchester United är något alldeles extra i fotbollsvärlden. Att sitta på den enorma hemmaarenan Old Trafford med över 70000 andra fotbollsfans är en unik upplevelse. En unik upplevelse du inte vill missa! Så unik att arenan fått namnet ”The Theatre of Dreams”.

I arenan kan du riktigt känna fotbollshistorien. Old Trafford har nämligen varit Manchester Uniteds arena ända sedan 1910.

The Red Devils

När United-spelare som Paul Pogba, Juan Mata, Marouane Fellaini och svenske Victor Nilsson Lindelöf spelar bortamatch har de alltid svarta och vita dräkter. Men när de springer in på planen på ett fullsatt Old Trafford gör de det i röda och vita dräkter.

Supporterläktaren färgas röd och fansen sjunger ”Glory, glory, Man United, as the Reds go marching on, on, on” – en unik upplevelse som du inte bör missa.

Hos vår partner Sweticket.com kan du köpa billiga Manchester United-biljetter och få eftertraktade platser på klassiska Old Trafford. Kort efter att spelschemat släppts kommer fotbollsbiljetter att finnas tillgängliga på www.sweticket.com och även i vår sektion ”Biljetter till Manchester United”.